Søk om markedsplass på Bergen Julemarked 2022

Bergen Julemarked AS tar nå i mot søknader for 2022-sesongen. Julemarkedet i 2019 ble en stor suksess, og vi forventer mellom en halv og en kvart million besøkende i løpet av de 27 dagene julemarkedet holder åpent. Bergen Julemarked står for nødvendig felles infrastruktur, med unntak av innredning av utstillernes boder.

Last ned utstillerbrosjyre med detaljer rundt konsept og innhold, samt last ned vedlegg med vilkår og betingelser for utstillere. Fyll ut søknadsskjema her på siden, så tar vi kontakt. Det er et øvre tak på 80 hovedutstillere for 2022-sesongen, fordelt på 16 utendørs serveringsboder a 12,5m2, 44 innendørs produktboder a 7,5m2 i de tempererte markedsteltene, 6-10 sjarmerende treboder a 9m2. De fleste utstillerne fra 2019 har signalisert videre deltakelse, så i praksis er det ikke så mange plasser ledig, men alle søknader blir vurdert fortløpende.

soknad-om-markedsplass

Søk om markedsplass

Fyll ut søknad og du blir kontaktet innen en uke for nærmere dialog og eventuelt tildeling av plass. Ved å sende inn søknad aksepteres vilkår og retningslinjer for utstillere.

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Bergen Julemarked forbeholder seg retten til å godkjenne alle produktene som skal selges på markedet.
Dette feltet er påkrevd.