Attraksjoner

Attraksjoner

Bergen Julemarked byr på julestemning og opplevelser

I tillegg til alle de spennende utstillerne inne og ute byr julemarkedet på attraksjoner som Pariserhjulet, Hestekarusellen, Juletreskogen og Varmestuen.

Se alle attraksjoner

Pariserhjulet

Pariserhjulet

En tur på Bergen Julemarked blir ekstra spesiell med en tur i pariserhjulet. Bli løftet høyt til værs og opplev julemarkedet og byen fra oven. Barn under 100 cm må reise sammen med mor eller far, eller annen ansvarlig voksen. Billetter selges i billettbodene på julemarkedet. En enkeltbillett koster kr 80.

Hestekarusellen

Hestekarusellen

Den lille, klassiske hestekarusellen på Bergen Julemarked er veldig populær blant våre yngre gjester. Billetter selges i billettbodene på julemarkedet. En enkeltbillett koster kr 50.

Juletreskogen

Juletreskogen

I Juletreskogen treffer du Juletreselgerne Mjøs fra Osterøy og deres mange flotte juletrær og pyntegrønt. Kanskje du finner et juletre du vil ha med deg hjem? Biler kan stoppe for av- og pålessing i Rasmus Meyers Alle. Eller du kan velge å få det levert hjem på døren.

Varmestuen

Varmestuen

I Varmestuen er du velkommen til å sitte ned og nyte maten kjøpt hos alle matutstillerne fra Bergen Julemarked. I baren får du kjøpt julebrus, eplemost og et rikt utvalg av vin og øl, samt varme drikker som kakao, kaffe, gløgg og annet som får frem julestemningen.

Varmestuen er ekstra oppvarmet og har utsikt gjennom glassvinduer mot det livlige og koselige julemarkedet.

Vi har sitteplass til 240 personer, så her kan man ha en hyggelig førjulsstund med familie, venner eller kolleger. Det er mulig å reservere bord på forhånd for større grupper, bare send oss en forespørsel til varmestuen@bergenjulemarked.no

All varm drikke serveres i de offisielle Bergen Julemarked-koppene som du får til odel og eie. Disse kan du ta med deg hjem som en suvenir fra julemarkedet. Det kommer nytt design på Bergen Julemarked-koppen hvert år. Til hver kopp følger det i tillegg en smaksprøve på Grieg Suites konfekt.

Varmestuen fungerer også som infopunkt og hittegodssentral. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.

Michelsen julekafé

Michelsen julekafé

Michelsen på Festplassen serverer alt i varme og kalde drikker, inkl. ferskpresset juice, smørbrød, salater, norske og greske paier, wraps m.m. Alle rettigheter.

Les mer
@bergen_julemarked på instagram