Varmestuen

I Varmestuen kan du sitte ned og nyte maten kjøpt hos utstillerne. Her får du kjøpt gløgg, glühwein og annen drikke som får frem julestemningen.

Les mer

  • Varmestuen
  • Varmestuen

Varmestuen

I Varmestuen kan du sitte ned og nyte maten kjøpt hos utstillerne. I barene som har alle rettigheter får du kjøpt gløgg, glühwein og annen drikke som får frem julestemningen.

Varmestuen er på 300m2 pluss en uteservering på 60m2. Her er sitteplass til 260 personer. Varmestuen er koselig innredet, blant annet med en veteranbrannbil og møbler fra Fretex. Liker du møblene kan du kjøpe de og ta de med deg hjem.

Varmestuen er oppvarmet og med utsikt gjennom glassvinduer mot Lille Lungegårdsvann og Ulriken.

På kveldstid kl 20-24 er det forskjellige typer lukkede selskaper som du kan kjøpe billett til på forhånd. Se programsiden for arrangementsoversikt og billetter.

Baren i Varmestuen er også returpunkt for Bergen Julemarked-koppene som det serveres varm drikke i rundt omkring hos flere av utstillerne på julemarkedet. Her får du kr 30 i pant for julekopper som leveres inn. Hvis ikke du vil ta de med deg hjem som en souvenir fra det første julemarkedet. Neste år kommer det nytt design på Bergen Julemarked-koppen.


Andre utstillere i samme kategori


Se utstillerneSe dagutstillerne
@byjulemarked på instagram