Søk om markedsplass på Bergen Julemarked 2019

Bergen Julemarked AS tar nå i mot søknader for 2019-sesongen. Julemarkedet i 2018 ble en stor suksess, og vi forventer fra 750.000 til en million besøkende i løpet av de 25 dagene julemarkedet holder åpent. Bergen Julemarked står for nødvendig felles infrastruktur, med unntak av innredning av utstillernes boder.

Last ned utstillerbrosjyre med detaljer rundt konsept og innhold, samt last ned vedlegg med vilkår og betingelser for utstillere. Fyll ut søknadsskjema her på siden, så gir vi deg svar på søknaden innen en uke. Det er et øvre tak på 80 hovedutstillere for 2019-sesongen, fordelt på 16 utendørs serveringsboder a 12,5m2, 44 innendørs produktboder a 7,5m2 i de tempererte markedsteltene, 6-10 sjarmerende treboder a 9m2. De fleste utstillerne fra 2018 har signalisert videre deltakelse, så i praksis er det ikke så mange plasser ledig, men alle søknader blir vurdert fortløpende. Søknadsfrist snarest.

soknad-om-markedsplass

Søk om markedsplass

Fyll ut søknad og du blir kontaktet innen en uke for nærmere dialog og eventuelt tildeling av plass. Ved å sende inn søknad aksepteres vilkår og retningslinjer for utstillere.

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Bergen Julemarked forbeholder seg retten til å godkjenne alle produktene som skal selges på markedet.
Dette feltet er påkrevd.