Søk om markedsplass på Bergen Julemarked 2018

Bergen Julemarked AS tar nå i mot søknader for 2018-sesongen. Julemarkedet i 2017 ble en stor suksess, og vi forventer et sted mellom 500.000 og 750.000 besøkende i løpet av de 18 dagene julemarkedet holder åpent. Bergen Julemarked står for nødvendig felles infrastruktur, med unntak av innredning av utstillernes boder.

Last ned utstillerbrosjyre med detaljer rundt konsept og innhold, samt last ned vedlegg med vilkår og betingelser for utstillere. Vilkårene som ligger ute nå er 2017-versjon, de skal oppdateres snarlig med justerte åpningstider, ellers like vilkår i 2018 som i 2017. Fyll ut søknadsskjema her på siden, så gir vi deg svar på søknaden innen en uke. Det er et øvre tak på 52 hovedutstillere for 2018-sesongen, fordelt på 16 serveringsboder a 12,5m2 i handlegaten og 36 innendørs produktboder a 7,5m2 i de tempererte markedsteltene. Mange av utstillerne fra 2017 har signalisert videre deltakelse, så i praksis er det ikke så mange plasser ledig. Søknadsfrist snarest.

soknad-om-markedsplass

Søk om markedsplass

Fyll ut søknad og du blir kontaktet innen en uke for nærmere dialog og eventuelt tildeling av plass. Ved å sende inn søknad aksepteres vilkår og retningslinjer for utstillere.

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Bergen Julemarked forbeholder seg retten til å godkjenne alle produktene som skal selges på markedet.
Dette feltet er påkrevd.