Bergen Julemarked

Bergen Julemarked skal være et julemarked av høy kvalitet. Alle gjester skal finne minst 10 spennende og aktuelle julegaver på julemarkedet, og få en unik juleopplevelse. Målet er å skape et julemarked som kan bidra til å gjøre Bergen til Norges mest attraktive juledestinasjon. Vi ønsker å tilby plass til utstillere i en rekke kategorier. Med en rikholdig miks av utstillere innen kunsthåndverk, mat og drikke, konfekt, kultur, klær, leker, blomsterdekor, juledekorasjoner, interiør og design, julegavetips og andre passende julemarkedtilbud, et stort tilbud innen spennende mat og drikke, samt noen attraktive aktiviteter for små og store, håper og tror vi at Bergen Julemarked kan bli en attraksjon både for fastboende og tilreisende.

Arrangør av Bergen Julemarked er Bergen Julemarked AS, organisasjonsnummer 919050446. Selskapets formål er drift og markedsføring av julemarkeder, og det som naturlig står i forbindelse med dette. Selskapets formål er ideelt ettersom det ikke har til hensikt å skaffe aksjeeier økonomisk utbytte, men å stadig videreutvikle bysenteret som møtested og "juleby".

Bergen Julemarked AS er et heleid datterselskap av Bergen Sentrum AS. Bergen Sentrum AS eies av Bergen kommune, Bergen Reiselivslag, Bergen Næringsråd og Sentrumsforeningen i Bergen som består av ca. 450 medlemsbedrifter.

@byjulemarked på instagram