Attraksjoner

Attraksjoner

Bergen Julemarked byr på julestemning og opplevelser

I tillegg til alle de spennende utstillerne inne og ute byr julemarkedet på attraksjoner som Pariserhjulet, Hestekarusellen, Juledissen,  Juletreskogen og Varmestuen.

Se alle attraksjoner

Pariserhjulet

Pariserhjulet

En tur på Bergen Julemarked blir ekstra spesiell med en tur i pariserhjulet. Bli løftet høyt til værs og opplev julemarkedet og byen fra oven. Barn under 100 cm må reise sammen med mor eller far. Billetter selges i billettbodene på julemarkedet. En enkeltbillett koster kr 50.

Hestekarusellen

Hestekarusellen

Den lille, klassiske hestekarusellen på Bergen Julemarked er veldig populær blant våre yngre gjester. Billetter selges i billettbodene på julemarkedet. En enkeltbillett koster kr 50.

Juletreskogen

Juletreskogen

I Juletreskogen treffer du Juletreselgerne Mjøs fra Osterøy og deres mange flotte juletrær og pyntegrønt. Kanskje du finner et juletre du vil ha med deg hjem? Biler kan stoppe for av- og pålessing i Rasmus Meyers Alle. Eller du kan velge å få det levert hjem på døren.

Varmestuen

Varmestuen

I Bergen Julemarkeds Varmestue kan våre gjester komme inn og varme seg, og gjerne sitte ned og nyte maten som er kjøpt hos utstillerne på julemarkedet. I Varmestuen er det sitteplass tiI ca. 250 gjester, og alle er velkommen. Skulle man ønske noe godt og varmt å drikke, for eksempel kakao, gløgg eller kaffe blir det servert i de orginale julemarked-koppene som du får til odel og eie. Varmestuen har alle rettigheter hva angår servering. Åpent fra kl 10 til kl 21 hver dag.

@byjulemarked på instagram